Irma van de Pol.
Irma van de Pol. Foto: Roosfoto.nl

Hilversumse genomineerd voor VIVA400 Awards!

Mensen

HILVERSUM - De Hilversumse Irma van de Pol is genomineerd voor de landelijke VIVA400 Awards in de categorie 'Wereldverbeteraars', vanwege haar werk met Love Your Lijf. Met dagelijks inspirerende posts via Instagram, Love Your Lijf-trajecten en workshops zet ze zich in om het zelf- en lichaamsbeeld van meisjes en vrouwen in Nederland te verbeteren.

Love Your Lijf is ontstaan vanuit persoonlijke interesse en het  verleden van de 36-jarige Hilversumse. Haar lichaamsbeeld is niet altijd zo positief geweest als nu. Vroeger deed ze mee aan fitnesswedstrijden en was allesbehalve lief voor haar lichaam. Met haar levenslessen probeert ze anderen te inspireren en motiveren door middel van een allround positieve lifestyle.

Zo richtte ze Love Your Lijf op, heeft ze een womenonly sportschool: Feel Good Studio by Irma en schreef ze het boek 'Geluk zit niet in een sixpack' over haar eigen relatie met haar lichaam.

De Viva organiseert ieder jaar de VIVA400 awards. Een awardshow waarin 400 inspirerende Nederlandse vrouwen genomineerd worden in verschillende categorieën, waaronder wereldverbeteraar. "Wat een eer en feest om genomineerd te zijn in deze prachtige categorie", zegt de  dolenthousiaste Van de Pol.

Stemmen op Irma kan hier
 

Uit de krant