Ouderwets rocken.
Ouderwets rocken. Foto: Artists & Bands Booking Agency

Het Legends of Rock Tribute festival opnieuw in Vorstin

Cultureel

HILVERSUM - De internationale Legends of Rock Tribute Tour komt komende zaterdag opnieuw naar Podium de Vorstin Hilversum. De artiesten die dit keer in de spotlights staan zijn AC/DC, Metallica en Guns N' Roses.

Niet alleen alle hits zoals 'Whole Lotta Rosie', 'Nothing Else Matters' en 'Paradise City', maar ook de beste albumsongs van genoemde wereldbands worden door deze tributebands op indrukwekkende wijze gespeeld, ondersteund door een spectaculaire lichtshow en dynamische special effects. AC/DC wordt vertegenwoordigd door de Belgische band ACinDC, Metallica door Present Danger en Guns N' Roses/Slash door (jawel) Slash N' Roses.

De Legends of Rock Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste (tribute)bands van Nederland, België, Engeland en Duitsland de mooiste podia te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen.

Podium de Vorstin, Koninginneweg 44 in Hilversum, opent haar deuren om 19.30 uur. Het programma begint om 20.30 uur. Kaarten in de voorverkoop kosten 15 euro (www.vorstin.nl) en aan de deur 20 euro.

Uit de krant