Afbeelding
Foto: Museum Hilversum

William Rutten signeert in Museum Hilversum

Cultureel

HILVERSUM - Fotograaf William Rutten signeert zaterdag zijn nieuwste boek ´Picstory' in Museum Hilversum. William begon zijn carrière in Hilversum en werkt achter de schermen mee aan de nieuwe tentoonstelling Het Perfecte Plaatje – De expositie. Logisch dus om deze eerste en voorlopige enige signeersessie in het museum aan de Kerkbrink te houden.

Ruttens boek 'PicStory' gaat over de verhalen achter dertig jaar entertainmentfotografie; over een enthousiaste tiener die op eigen kracht zijn jongensdroom waarmaakt en topfotograaf wordt. Hij ontdekt al op zijn twaalfde dat fotograferen zijn grote passie is. "In dit prachtige fotoboek zien we de enorme hoeveelheid wereldsterren die Rutten voor zijn lens weet te krijgen", aldus Veronique Jansen van Museum Hilversum. "Daarbij vertelt hij over de meest hilarische belevenissen en zijn avonturen bij zijn allermooiste foto's. Als lezer krijg je het idee dat je de sterren hierdoor echt beter leert kennen."

Rutten is zaterdag 24 november van 11.00 tot 13.00 uur in Museum Hilversum aanwezig om zijn boek te signeren. Aanmelden hoeft niet, maar wil je zeker zijn van een exemplaar van zijn boek, mail dan naar communicatie@museumhilversum.nl. Jouw boek ligt dan voor je klaar en wordt door het museum na de signeersessie meteen feestelijk voor je ingepakt.

Uit de krant