Olympia is dit seizoen een stabiele middenmoter.
Olympia is dit seizoen een stabiele middenmoter. Foto: Bastiaan Miché

SV Olympia'25 gaat door met Danny Wiersma

Sport

HILVERSUM Zaterdag derdeklasser sv Olympia'25 en Danny Wiersma gaan ook volgend seizoen in zee met elkaar. De oefenmeester, die afgelopen zomer overkwam van tweedeklasser TOV uit Baarn, tekent voor een jaar bij.

Olympia'25 promoveerde twee seizoenen geleden naar de derde klasse, in het tweede jaar als zaterdagclub. Op dit moment staat het team stabiel in de middenmoot. Komende zaterdag ontvangt de ploeg FC Hilversum, dat momenteel de tweede plek op de ranglijst bezet.

"Danny is de juiste man op de juiste plaats voor Olympia'25. Hij heeft de reputatie teams verzorgd en vanuit een structurele visie te laten voetballen, en die werkwijze sluit goed aan bij Olympia'25. In de spelersgroep en in de staf heerst unanieme tevredenheid over zijn aanpak", aldus bestuurslid Arthur van der Schoor.

Danny Wiersma: "Olympia'25 is een vereniging die flink in beweging is, en waar ik de ruimte krijg mijn visie te ontwikkelen. Ik zie voldoende perspectief voor de toekomst en denk Olympia'25 een stap hoger te kunnen brengen. Vandaar dat ik graag bij teken".

Uit de krant