Kim Wilde trad in 2017 ook al op in de Vorstin.
Kim Wilde trad in 2017 ook al op in de Vorstin. Archieffoto: Bastiaan Miché
Video

Kim Wilde opnieuw in de Hilversumse Vorstin

Cultureel

HILVERSUM - Het is nog even wachten, maar Kim Wilde komt opnieuw naar Hilversum. Met haar nieuwe Here Come the Aliens tour is de zangeres op zaterdag 14 november te bewonderen in de Vorstin. 

Kim Wilde, bekend van de hits 'Kids in America', 'Cambodia', 'View from a Bridge' en 'Anyplace, Anywhere, Anytime', was in november 2017 ook te zien in het destijds uitverkochte Hilversumse poppodium. Het popicoon speelt op 14 november zowel nummers van haar nieuwe album (ook 'Here Come The Aliens' geheten) als natuurlijk haar oude hits. 

De Britse zangeres bestormde in de jaren tachtig de Europese hitparades met haar new wave nummers. Haar debuut 'Kids In America' werd in 1981 direct een internationaal succes, gevolgd door nummers 'Cambodia', 'View From a Bridge' en 'Never Trust a Stranger'. Haar albums gingen tien miljoen keer over de toonbank en haar singles liefst twintig miljoen keer.

De kaartverkoop is direct van start gegaan en kaarten zijn alleen verkrijgbaar via de Vorstin. Kosten: in de voorverkoop 42,50 euro (excl. servicekosten), aan de deur 45,00 euro (excl. servicekosten).

Bekijk hieronder enkele video's van het optreden in 2017.

Uit de krant