Marco Gras (linksvoor) is voor minimaal twee jaar benoemd.
Marco Gras (linksvoor) is voor minimaal twee jaar benoemd. Foto: Altius

Marco Gras nieuwe trainer Altius

Sport

HILVERSUM - Altius heeft voor volgend seizoen een nieuwe trainer. Marco Gras is de opvolger van de huidige trainer Herman Wallenburg, die al in november aangaf na drie seizoenen te zullen vertrekken. 

De benoeming is voor minimaal twee jaar en bij een positieve evaluatie zal de benoeming met één jaar verlengd worden, meldt het bestuur van de Hilversumse derdeklasser.

Gras is geen onbekende binnen de amateurvoetbal in 't Gooi. Hij heeft ervaring als hoofdtrainer bij Bloemenkwartier, Eemnes, BZC en was de laatste drie jaar hoofdtrainer bij Olympia. Daarmee promoveerde hij vorig jaar van de vierde naar de derde klasse. Momenteel geniet hij van een sabbatical.

"Marco was zeer enthousiast toen Altius hem benaderde voor een gesprek", meent het bestuur. "Met de aanstelling van Marco zijn wij er van overtuigd dat we de juiste trainer hebben gevonden, waarmee we met elkaar kunnen bouwen aan een hechte selectie die voor en met elkaar kan en wil presteren. Wij kijken uit naar een mooie en succesvolle samenwerking."

Uit de krant