Een prinses Beatrix lookalike verrichtte zaterdag de officiële opening, daarnaast Cival Jansen.
Een prinses Beatrix lookalike verrichtte zaterdag de officiële opening, daarnaast Cival Jansen. Foto: Bastiaan Miché
Advertorial

Vernieuwd pannenkoekenrestaurant 'de ontmoetingsplek bij uitstek'

Bedrijven

HILVERSUM - Al twee jaar terug namen de Hilversumse broers Cival en Jorick Jansen - onder meer bekend van De Open Keuken aan de Laanstraat - Restaurant De Bosrand in de Lage Vuursche over.

Maar pas afgelopen week was na een grondige opknapbeurt de feestelijke opening van het restaurant in de 'achtertuin' van de iets verderop woonachtige prinses Beatrix. "Nu hebben we wat we toen wilden."

Altijd al hadden de twee broers - 41 en 38 jaar - de ambitie om ergens een pannenkoekenrestaurant te beginnen. En toen eind 2016 De Bosrand aan de bekende Dorpsstraat in hét pannenkoekendorp van Nederland vrijkwam, hoefden zij niet al te lang na te denken, erkent Cival Jansen. Een grondige opknapbeurt was wel noodzakelijk. "Het was heel klassiek en oubollig", geeft hij toe. "Het moest laagdrempeliger en meer toegankelijk. Dat hebben we nu gemaakt."

Tekst gaat onder foto verder.

De eerste twee jaren na de overname hebben de broers vooral goed geluisterd naar de (vooral in de keuken zeer ervaren) medewerkers en bezoekers. Een pannenkoekenrestaurant is toch weer een nieuwe tak van sport en in de Lage Vuursche komt weer een heel ander publiek dan in Hilversum.

Afgelopen periode vond de vijf weken durende grondige verbouwing plaats en nu was dan eindelijk de feestelijke heropening door de enige echte prinses Beatrix lookalike. Zij noemde het vernieuwde restaurant 'de ontmoetingsplek bij uitstek voor alle natuurliefhebbers en een frisse wind voor de buurt'.

Lees verder in de digitale editie

Uit de krant