Afbeelding
Foto: Bob Awick

Specsavers Hilversum scoort Voedselbank Naarden/Bussum/Hilversumse Meent

Mensen

HILVERSUM - Specsavers Hilversum spaarde in 2018 1.475,33 euro voor Voedselbank Naarden/Bussum/Hilversumse Meent. Deze week mocht het winkelteam de cheque ceremonieel overhandigen aan het lokale doel.

Ieder jaar sparen de winkels van Specsavers een jaar lang voor één lokaal goed doel en een nationaal doel. Voor elke klant die een montuur of hoortoestel koopt, zet de winkel een vast bedrag opzij voor Stichting Specsavers Steunt. Voedselbank Naarden/Bussum/Hilversumse Meent was in 2018 samen met het Oogfonds het spaardoel van Specsavers Hilversum en ontvangt nu een mooie financiële bijdrage.

Claire de Boer, eigenaar van Specsavers Hilversum: "Het is elk jaar weer leuk om een organisatie uit de buurt blij te mogen maken met een donatie. Het is voor een lokaal initiatief namelijk ontzettend moeilijk om aan financiële middelen te komen. We merken elk jaar weer dat doelen ontzettend dankbaar zijn voor dit initiatief. Dat moedigt ons ook aan om een mooi bedrag bij elkaar te sparen. We weten zeker dat het goed besteed gaat worden."

Uit de krant