Afbeelding
Foto: Evie Mol

Vijftien mille voor Hilversumse goede doelen dankzij oliebollenverkoop

Mensen

HILVERSUM - Een mooi bedrag voor de stichtingen Present en Stichting Inloophuis Wording. Deze Hilversumse organisaties, die zich inzetten voor mensen in Hilversum die hulp nodig hebben in wat voor vorm dan ook, kregen woensdag ieder 7500 euro overhandigd. 

Dat bedrag kwam van De Verbinding Hilversum en kwam tot stand dankzij de oliebollenverkoop afgelopen december voor de Jumbo aan de Larenseweg in Hilversum. Het was al voor het vijfde jaar op rij dat de Verbinding Hilversum en de supermarkt samen geld inzamelden voor een goed doel. .

Het geldbedrag van Present zal gaan naar direct zichtbare acties die mensen met elkaar zal verbinden en hulpbehoevenden steunt. Stichting Inloophuis Wording wil het bedrag gebruiken voor een inrichting van een stilteruimte waar onder meer gelezen kan worden en waar men even uit de drukte de stilte kan zoeken. Beide organisaties hebben de cheques in dankbaarheid ontvangen.

Dit jaar in december hopen de Verbinding en Jumbo deze oliebollenactie wederom te kunnen houden. Hier is veel hulp bij nodig. Bakkers, verkopers en PR-mensen. Wie dit initiatief wil steunen in de vorm van sponsoring of fysieke hulp in december, kan mailen naar oliebollen@deverbindinghilversum.nl.

Uit de krant