Dierenasiel Crailo
Dierenasiel Crailo Foto: Bastiaan Miché

Crailo werkt aan nieuwe initiatieven

Buurt / wijk

HILVERSUM - Met nieuwe plannen komen is noodzakelijk. Cees Boonen, voorzitter van Dierenasiel Crailo, wil de maatschappelijke rol van de instantie aan de Nieuwe Crailoseweg 14 verbreden. Dat is het doel dat hij heeft gesteld, zo is te lezen in zijn column in de lente-editie van Crailo Nieuws.

Het asiel heeft nieuwe initiatieven met huisdieren op de rol staan, waarin zij samenwerken met jongeren, ouderen en bijvoorbeeld gedetineerden. Daarnaast wil de voorzitter ontheemde huisdieren opvangen en herplaatsen. Een bejaardenhuis beginnen voor oude en zieke dieren is daar een voorbeeld van. Om dit allemaal te kunnen realiseren, heeft de vereniging volgens Boonen fors meer leden nodig.

Dinsdag 4 juni staat de algemene ledenvergadering in wijkcentrum St. Joseph aan de Minckelersstraat op het programma. Op de agenda staat onder andere de nijpende financiële situatie die ontstond na het beleid van de ex-directeur en het voormalige bestuur. "We hebben u allen hard nodig", is de oproep van Boonen. De vergadering begint om 19.30 uur.

Uit de krant