In Museum Hilversum kondigden de betrokken partijen recent het onderzoek aan.
In Museum Hilversum kondigden de betrokken partijen recent het onderzoek aan. Foto: Bastiaan Miché

Informatieavond over 'Mediaplein' Kerkbrink

Cultureel

HILVERSUM - De recent gepresenteerde plannen rondom de Kerkbrink zijn donderdag 4 juli het onderwerp tijdens een informatiebijeenkomst hierover in de Hilversumse bibliotheek. 

Enkele weken terug meldden de gemeente Hilversum Museum Hilversum, bibliotheek en Beeld en Geluid tot december een onderzoek te doen naar de mogelijkheden om een Mediaplein op de Kerkbrink te realiseren. Dat betekent onder meer dat mochten deze plannen haalbaar blijken, de  bibliotheek verhuist van de 's Gravelandseweg naar de Kerkbrink (mogelijk pand BCC). 

De bijeenkomst van 4 juli begint om 19.30 uur met een presentatie van de plannen en ideeën door de samenwerkingspartners. Vertegenwoordigers van de gemeente, van de bibliotheek, van Beeld en Geluid en van het museum zijn aanwezig om vragen te beantwoorden en een toelichting te geven. "Maar vooral willen we graag met elkaar in gesprek over de mogelijkheden die u ziet en wat voor ideeën u daar bij heeft. We willen de plannen samen met de inwoners van Hilversum ontwikkelen", aldus de partijen in de uitnodiging. 

Vooraf aanmelden moet en kan via DEZE LINK.

Uit de krant