Afbeelding
Foto: Esencia Hilversum
Advertentie

Esencia, dé dansspecialist van de regio

Algemeen

Onze dansschool is gevestigd aan de Korte Noorderweg 29 te Hilversum (vlak bij het centraal station). Hilversum ligt tussen Amsterdam en Utrecht in. De danszaal is een grote ruimte, gezellig ingericht met spiegels, een bar en een echte houten dansvloer.

Leren Salsa dansen staat bij veel mensen op het wensenlijstje. De lekkere muziek nodigt uit om te dansen. Zowel de Salsa als de Merengue geven je een gevoel van vrolijkheid. De essentie, ook wel 'Esencia' van het dansen (alle danssoorten) is het zodanig beheersen van de dans, dat je er niet meer bij na hoeft te denken, maar dat de beweging er toch mooi en goed uitziet.

Hierdoor is het mogelijk om volledig in harmonie met de muziek te dansen. Je ogen kunnen sluiten, nergens aan denken en je heerlijk laten meevoeren door de muziek. Hier kan men naar uitkijken en dit doel nastreven. Als je eenmaal op een dergelijk niveau kan dansen, biedt de salsa oneindig veel plezier, ontspanning en daarmee ook veel lichamelijke beweging. Salsa dansen is dus ook heel goed voor de gezondheid.

De lessen bij Esencia staan onder de bezielende leiding van Eldred Steba, een zeer gedreven en ervaren leraar. Op een zeer geduldige en professionele manier weet hij zelfs de meest stijve mensen onder ons de zwoele heupbewegingen bij te brengen. Alle bekende stijlen komen aan bod en worden op een unieke manier gecombineerd CBCF (crossbody Cuban fusion) stijl: de Cubaanse stijl, de Antilliaanse stijl en ook de momenteel zeer populaire crossbody stijl (LA).

Ook andere bekende "dansvormen" zoals de Merengue, Sonmontuno, de Bachata, Salsa Rueda, Zouk en zelfs Ladystyling zijn onderdeel van ons reguliere programma aanbod. Docent Elvis Josepha geeft LA Stijl Salsa  en onze docent Dudley Angela geeft onze Kizomba lessen. Bekijk ons actuele lesaanbod op www.esencia.nl

Heel graag tot ziens! Eldred & Arnonda, Esencia Hilversum

 

Uit de krant