Het Gooi en Omstreken op zoek naar de beste buur
Foto: Het Gooi en Omstreken

Het Gooi en Omstreken op zoek naar de beste buur

HILVERSUM - Wie mag zich de beste buur van het jaar noemen in Hilversum en omgeving? Dat is de vraag die woningcorporatie Het Gooi en Omstreken in augustus voorlegt.

Tot en met zaterdag 31 augustus kunnen de kandidaten worden doorgegeven voor de G&O Buur van het Jaar Award. Het is tot en met zaterdag 28 september, nationale burendag, wachten wie deze prijs in ontvangst mag nemen. 

De aan het Schapenkamp gevestigde corporatie heeft deze competitie uitgeschreven omdat woonplezier in de buurt een van de onderdelen is van het Koersplan. "Contact tussen bewoners is van grote invloed op woonplezier en is bovendien belangrijk voor de zelfredzaamheid van mensen", aldus een van de woonconsulenten. "Sociale verbinding tussen bewoners heeft vaak een positieve invloed op het gevoel van veiligheid, de binding met de woonomgeving en de leefbaarheid. Daar sluit de Best buur van het Jaar Award mooi op aan."

Wie iemand in gedachten heeft als beste buurman/buurvrouw kan deze nomineren via www.gooienom.nl/buurvanhetjaar. De leukste, mooiste, grappigste of meest ontroerende inzending beloont de corporatie met een dinerbon ter waarde van 100 euro voor inzender én genomineerde. 

Meer berichten