[partnerbijdrage] PowerSlim Afslank Center Hilversum gaat samenwerken met een restaurant
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226589&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=gooieneembode.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=120" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
partnerbijdrage

PowerSlim Afslank Center Hilversum gaat samenwerken met een restaurant

Gewichtsconsulent/voedingscoach Joost Hendrickx van het PowerSlim Afslank Center op de Gijsbrecht van Amstelstraat 229 in Hilversum gaat op korte termijn samenwerken met een Hilversums restaurant. Klanten van het afslankcenter van Joost Hendrickx kunnen daar dan terecht voor een speciaal 'Just Low Carb' menu dat heel weinig koolhydraten bevat. Low carb oftewel koolhydraatbeperkt eten is al jaren een trend, maar toch zijn er in Hilversum nog maar weinig restaurants die hun kaart hierop hebben aangepast. Samen met de chefkok van het beoogde restaurant zal Joost Hendrickx een koolhydraatarm menu samenstellen, dat ook nog eens '100% PowerSlim-proof' is.

"Mijn PowerSlim Afslank Center Hilversum bestaat pas sinds 1 juni jl.", vertelt eigenaar Joost Hendrickx, "maar we kunnen de eerste succesverhalen nu al melden, aangezien onze klanten gemiddeld 5-9 kilo per maand afvallen. Zo is klant van het eerste uur Chantal (52) in de afgelopen 2,5 maand 12 kilo afgeslankt met behulp van het PowerSlim voedingsprogramma en wekelijkse consulten en is zij nu overgegaan naar de 'stabilisatiefase'. Deze fase van 'nabegeleiding' duurt een jaar en daarin komt de klant nog eens per maand voor een consult en de aanschaf van verantwoorde tussendoortjes van PowerSlim. In dit jaar ziet de klant zich geconfronteerd met allerlei gebeurtenissen, zoals verjaardagen, feestdagen, stressmomenten, verplichte of vrijwillige etentjes, toch weer in een oude valkuil trappen en wat aankomen, enzovoorts. Als de klant na dat jaar nog steeds op streefgewicht is, kunnen we hem/haar met een gerust hart loslaten."

PowerSlim afslankprogramma 
Mensen met overgewicht en obesitas kunnen in het afslankcenter van Joost Hendrickx onder (gratis) professionele begeleiding de strijd aan tegen hun overtollige kilo's. PowerSlim is gebaseerd op het wetenschappelijk onderbouwde inzicht, dat het verlagen van de inname van koolhydraten en het tegelijkertijd verhogen van de eiwitinname het meest effectief is om ook op lange termijn op het gewenste gewicht te blijven. "Wij werken al sinds 2011 met het PowerSlim afslankprogramma", licht Joost Hendrickx toe, "en inmiddels hebben we honderden mensen met overgewicht of obesitas succesvol mogen begeleiden naar een gezonder gewicht. Het PowerSlim afslankprogramma is niet afzien, maar genieten: met zes eetmomenten per dag hebben onze klanten geen honger en voelen ze zich energieker dan ooit. Tegelijkertijd vliegen de kilo's eraf."

Alternatieve energiebron 
"Door de juiste samenstelling van de PowerSlim voedingsmiddelen – dat wil zeggen met weinig koolhydraten en vet en met heel veel hoogwaardige eiwitten – spreek je al na drie dagen je vetreserves aan als energiebron. Hierdoor blijft je spiermassa behouden en neemt deze meestal zelfs toe, waardoor je niet gaat jojoën, wat bij veel andere diëten wel het geval is", legt Joost Hendrickx uit. "Met PowerSlim ga je dan ook niet mínder eten, maar leer je ánders te eten en dat is een wezenlijk verschil."

Gratis begeleiding 
"PowerSlim is een slimme combinatie van een door diëtisten ontwikkeld voedings- en afslankprogramma, intensieve professionele en persoonlijke begeleiding – die in principe ook nog eens gratis is – en de juiste voedingsmiddelen", vervolgt Joost Hendrickx. "Er zijn bijna honderdvijftig maaltijdvervangende en maaltijdaanvullende producten, dus er is altijd volop te kiezen uit de lekkere ontbijten, dranken, maaltijden, desserts, zoete en hartige tussendoortjes. Of je nu aan het werk of op school bent, in de auto rijdt of op de bank voor de tv zit. PowerSlim heeft zowel kant-en-klare als zelf te bereiden voedingsproducten in het assortiment, dus je kunt het je zo makkelijk maken als je zelf wilt."

Uit eten 
Joost Hendrickx verheugt zich op de samenwerking met een Hilversums restaurant: "Omdat onze klanten tijdens het afslankproces naast de PowerSlim producten ook groenten en vlees/vis of kip mogen eten, staat hun sociale leven niet op z'n kop. 's Avonds mogen ze thuis 'gewoon' met de pot mee-eten, zij het dat ze de koolhydraatrijke aardappelen, pasta of rijst aan zich voorbij moeten laten gaan. En afhankelijk van welke soort groente ze kiezen – de ene soort bevat nu eenmaal meer (goede) koolhydraten dan de andere soort – eten ze per dag minimaal 250 en maximaal 600 gram groente! Uit eten gaan is dan ook prima te doen, een maaltijdsalade zonder brood is meestal een goede optie en dat geldt eveneens voor gegrilde of gewokte groenten met een lekker stukje vlees of vis. Het zoete dessert is natuurlijk uit den boze en alcohol en afvallen gaan ook niet samen, maar 'PowerSlim-proof' uit eten gaan is heel goed mogelijk en binnenkort dus ook bij een Hilversums restaurant, waarvan we de naam nog even geheim houden."

Gezonde leefstijl 
"We helpen je niet alleen bij het fysieke afslanken – dat is het gemakkelijkste deel – maar sámen met jou werken we aan een gezonde en gevarieerde leefstijl, zodat je gezonder en slanker kunt genieten van alles wat het leven je te bieden heeft. Vol vitaliteit, vol plezier en vooral vol zelfvertrouwen", besluit Joost Hendrickx enthousiast. 

Meer informatie Het PowerSlim Afslank Center Hilversum is gevestigd in het opvallende hoekpand van de Hypotheekshop op de Gijsbrecht van Amstelstraat 229. Wij werken uitsluitend op afspraak. Telefoon 06-20745996, e-mail joost@afslankcenterhilversum.nl en website www.afslankcenterhilversum.nl  Op dit moment telt marktleider PowerSlim ruim 400 afslankcenters in Nederland en België en is het bedrijf ook nog actief in Duitsland en Oostenrijk.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226589&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=gooieneembode.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=120" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371746&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=gooieneembode.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=120" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>