Afbeelding
Foto: Marieke van Veen

Drugsdief MBO College Hilversum nog niet opgepakt

Politie

HILVERSUM - De man die twee weken terug tijdens de arrestatie van een mogelijk drugsdealer de in beslag genomen drugs uit een politiewagen pikte, is nog altijd niet gevonden. De politie heeft de dader op camerabeeld, maar wacht voorlopig nog met deze openbaar te maken.

Maandag 9 september hield de politie een 20-jarige Hilversummer aan en nam verdovende middelen in beslag. Omdat de man zich verzette, ontstond er een worsteling. Dit alles vond plaats voor het MBO College aan de Soestdijkerstraatweg en trok daarom veel bekijks van scholieren. Tijdens die worsteling pikte iemand de drugs uit de wagen van de agenten.

Al direct meldde een politiewoordvoerder dat de dader op beeld stond en kreeg die dader het verzoek zich te melden op het politiebureau. Bewijsmateriaal weghalen is immers strafbaar. De dader heeft zich echter nog altijd niet gemeld. De politie doet daarom nu nogmaals een oproep aan de dader om zich te melden.

Ook getuigen die weten om wie het gaat, wordt gevraagd dit te laten weten. Wanneer de politie de beelden wel openbaar maakt, kan een woordvoerder niet zeggen. Ook wil hij (nog) geen signalement prijsgeven.

Uit de krant