Afbeelding
Partnerbijdrage

Kantoor huren in hartje Amsterdam?

Algemeen

U wilt in Amsterdam een kantoorruimte huren tegen de laagste huurprijs? Het is een veelgehoorde wens! Amsterdam is dé stad die iedereen verwelkomt. In deze dynamische stad een geschikte kantoorruimte huren is dan ook geen enkel probleem, mits u weet hoe u het beste kantoorruimte kan zoeken in Amsterdam. Bent u op zoek naar een geschikte kantoorruimte?

In dit blog geven we u graag wat tips, zodat u uw droomkantoor vindt. Er zijn namelijk veel factoren om rekening mee te houden bij kantoorruimte zoeken in Amsterdam? Er zijn een aantal belangrijke zaken om over na te denken, zoals het aantal m2 en het budget. Lees dus snel verder.

Budget kantoorruimte in Amsterdam?
Als u op zoek gaat naar kantoorruimte in Amsterdam is het raadzaam richtlijnen voor uw budget op te stellen. Des te groter uw budget is, des te luxer uw toekomstige kantoorruimte eruit kan komen te zien. Ook met een beperkter budget is het mogelijk een prachtige kantoorruimte te vinden. Wilt u het maximale uit uw budget halen? Hier volgen enkele tips:

  • Huurt u uw kantoorruimte in Amsterdam in een business center of bedrijfsverzamelgebouw, dan deelt u de kosten voor de gemeenschappelijke faciliteiten en services.
  • Let erop dat u een kale huurprijs niet vergelijkt met een all-in huurprijs. Een all-in prijs is in verhouding vaak voordeliger omdat hier gas, water, licht, internet, telefonie en schoonmaakkosten vaak inbegrepen.
  • Ligt een huurprijs net boven uw vastgestelde budget? Probeer te onderhandelen over een korting op de huur of een huurvrije maand. Een verhuurder heeft vaak ook belang bij u als huurder.
     

Waar zoekt u kantoorruimte in Amsterdam?
Nadat u uw budget heeft vastgesteld is het tijd om te kijken waar u wilt gaan huren. Is dit hartje Amsterdam, Sloterdijk, Houthavens of Zuidas? Amsterdam is een vrij prijzige stad om kantoorruimte te huren, ons advies luidt om daarom niet meer vierkante meters te huren dan nodig, dit scheelt u soms veel geld. Een andere tip indien de prijzen op bovenstaand locaties u niet aanspreken, bekijk de mogelijkheden om kantoorruimte te huren buiten de ring eens. Vaak zijn deze net iets voordeliger en uitstekend te bereiken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk vergelijkingswebsite SKEPP eens!

Uit de krant