De Santa Run vorig jaar.
De Santa Run vorig jaar. Foto: Bastiaan Miché

Rennen als kerstman door centrum Hilversum

Cultureel

HILVERSUM -  Rennen, huppelen, dansen of wandelen door het centrum van Hilversum in een kerstmanpak voor twee goede doelen? Dat kan zondag 15 december tijdens de zogenaamde Santa Run.

Het is alweer de vierde editie van dit ludieke evenement. De warming up is om 15.30 en de start om 16.00 uur. De deelnemers leggen een drie kilometer lang parcours af. Start en finish zijn op het Marktplein. De opbrengst gaat naar twee goede doelen: Internationaal Rolstoel-tennisster met Olympische ambities Wendi Schutte uit Hilversum en de Landelijke Nierstichting.

Het inschrijfgeld bedraagt 12,50 euro voor volwassen en 7,50 euro voor kinderen tot 1,35 meter inclusief kerstpak en startnummer. Bij de finish ontvangt elke deelnemer een medaille. De pakken en startnummers zijn vanaf dinsdag 10 december af te halen bij Run2Day aan de ’s Gravelandseweg 27.

De inschrijving sluit 14 december om 23:59, maar er zijnook nog beperkt pakken beschikbaar op zondag 15 december bij Mout. Kijk voor meer informatie en aanmelden op https://hilversum.rotarysantarun.nl.

Uit de krant