Kookwinkel Oldenhof was in het verleden al eens de winnaar.
Kookwinkel Oldenhof was in het verleden al eens de winnaar. Foto: Bastiaan Miché

Horeca in voorlopige top drie verkiezing Hilversumse onderneming van het jaar

Bedrijven

HILVERSUM - Drie restaurants bezetten de top drie in de tussenstand van de jaarlijkse verkiezing van Hilversumse onderneming van het jaar. Stemmen kan nog tot dinsdag 17 december. 

Inmiddels zijn er 2452 stemmen uitgebracht. Voorlopig staat Proeverij De Open Keuken op 1, gevolgd door Chef aan de Werf en Foodhall Mout. Maar de verschillen zijn minimaal, vertelt woordvoerder Martijn Has van organisator BVHilversum. 

Dinsdagavond in het Wisseloord Café, tijdens een bijeenkomst van BVHilversum, maakte wethouder Wimar Jaeger de top tien bekend. Deze bestaat - behalve de drie genoemde restaurants - uit Bibelebon KinderAtelier, Sportinstituut De Winter Sport, Mel's Knip Knip, NEP The Netherlands, Simon Lévelt, Kings friet en ijs en Automotive hueting. 

Benadrukt wordt dat op alle genomineerden (zie https://www.hilversumseondernemingvanhetjaar.nl) kan worden gestemd, ook op de ondernemingen die (nog) niet in de top tien staan. 

De winnaar wordt op 14 januari 2020 in de Vorstin bekendgemaakt en krijgt dan de Rabobank Business Award. Ook zal een jury bestaande uit ondernemers de Uitblinker prijs uitreiken voor een onderneming die zich op bijzondere wijze heeft bijgedragen aan Hilversum.

Uit de krant