Afbeelding
Foto: Michael Nicolaas

Demonstratie Indonesische gevechtskunst

Advertorial

De Hilversumse sportvereniging Keluarga Silat Perisai Diri zal zondag 9 februari a.s. een demonstratieles verzorgen van de Indonesische gevechtskunst Pencak Silat. De demo vindt plaats van 12.00 – 13.00 uur in de dojo van Van Haren Sport, Franciscusweg 247, Hilversum. Toegang is gratis. 

Tijdens de demo zullen diverse ongewapende en gewapende zelfverdedigingstechnieken de revue passeren. Maak kennis met deze veelzijdige sport die gericht is op het vergroten van zelfbeheersing, zelfvertrouwen, weerbaarheid en wederzijds respect. Er wordt een unieke trainingsmethode gehanteerd waarbij de reflexen worden geoefend en de energie zo effectief en efficiënt mogelijk wordt gebruikt. 

De reguliere trainingen vinden elke woensdagavond plaats van 19.30 – 21.00 uur op bovengenoemde locatie. De lessen staan onder leiding van een rijkserkende leraar Martial Arts en zijn toegankelijk voor eenieder die zijn of haar persoonlijke weerbaarheid op een verantwoorde, niet-agressieve manier wil vergroten. Beheersing van technieken, lichaam en geest zijn belangrijke aspecten waaraan tijdens de training veel aandacht wordt besteed. Dit alles in een veilige omgeving en ongedwongen sfeer. 

Voor aanmelding, gratis proeflessen of meer informatie kunt u terecht op de website hilversum.perisaidiri.nl of contact opnemen met het secretariaat via hilversum@perisaidiri.nl

Uit de krant