Afbeelding
Foto: Gooi en Omstreken

Renovatie appartementen Erasmuslaan officieel afgerond

Algemeen

HILVERSUM - Nu alle werkzaamheden erop zitten aan de Erasmuslaan was het tijd voor een feestje. Woningcorporatie Gooi en Omstreken stond woensdag met de bewoners stil bij het afronden van de 82 appartementen. 

Met het opknappen van de glazen entreehal is de opknapbeurt officieel afgerond. Om de bewoners te bedanken voor hun geduld werd gezamenlijk geproost op het eindresultaat, zo laat de corporatie weten.

Uitstraling
Het afgelopen jaar heeft Gooi en Omstreken groot onderhoud uitgevoerd op de Erasmuslaan. Daarbij zijn leefbaarheid, duurzaamheid en uitstraling van de flat verbeterd.

Videofoon
Het is de eerste hoogbouwflat van deze corporatie die zo'n intensieve metamorfose heeft gekregen. De hoofdentree is voorzien van een videofooninstallatie, er zijn oplaad- en parkeerplekken voor scootmobielen en er zijn nieuwe badkamers. "De Erasmusflat is klaar voor de toekomst", aldus projectleider Huib Schipper.

Luisteren
Goed luisteren naar de bewoners is volgens Schipper een essentieel onderdeel geweest van het proces. Tijdens de renovatie konden bewoners meedenken en ideeën aandragen in de daarvoor opgerichte klankbordgroep. Mede door hen is het idee ontstaan om de galerijen af te sluiten, balkons en galerijen op te hogen en de privacyschermen op de balkons draaibaar te maken, luiden de voorbeelden van de bewonersinbreng.

Uit de krant