Afbeelding

Teller Viore alweer op 50.000 bezoekers

Zorg

HILVERSUM - Een bijzonder moment voor iedereen die Viore een warm hart toedraagt. Het in Hilversum gevestigde centrum voor iedereen die leeft met kanker verwelkomde dinsdag de vijftigduizendste bezoekers. 

Wendy Hoogeboom zat rond de middag nietsvermoedend aan een heerlijke kom huisgemaakte soep, en werd daar verrast met een grote bos bloemen. Hoogeboom is bijna elke dinsdag bij Viore in Hilversum te vinden. Er wordt dan door een groep bezoekers samen gewandeld, meestal onder begeleiding van een deskundige vrijwilliger. Het wandelen is een van de vele activiteiten die Viore organiseert voor haar bezoekers. Na afloop schuift iedereen aan voor de soep. 

Hoogeboom had natuurlijk geen idee dat haar deze verrassing te wachten stond. Bestuursvoorzitter Michel Rudolphie stond ineens voor haar met een prachtige bos bloemen: “Viore is blij dat een groeiend aantal mensen ons weet te vinden. Het blijkt een plek te zijn waar mensen die leven met kanker zich thuis voelen.” 

Viore is geopend op 29 februari 2012 en bestaat dus bijna acht jaar. De deuren van het pand op het Oostereind 115 open op alle weekdagen tussen 10.00 en 16.00 uur. 

Uit de krant