Partnerbijdrage

Nieuwe high-end sportbeleving in Theater Santbergen.

De oude regieruimte van Theater Santbergen werd de voorbije maanden omgetoverd tot een mooie personal training sportstudio van Enforce High-End Training & Coaching.

Al sportend genieten van een theatervoorstelling? Het is niet de voornaamste reden om te gaan sporten, maar het uitzicht op het mooie theater, maakt de locatie en unieke sportbeleving helemaal compleet.

Enforce High-End Training & Coaching heeft ondertussen 17 vestigingen verspreid over heel Nederland. De studio in Hilversum is er voor iedereen die zijn of haar gezondheid belangrijk vindt, doelen wilt behalen en hier persoonlijke en professionele begeleiding bij wilt.

Verschil met de reguliere sportschool
Het grote verschil tussen een reguliere sportschool en Enforce High-End Training & Coaching, zijn de bewezen resultaatgerichte en gepersonaliseerde programma's gebaseerd op fysieke workouts, slimme voeding en krachtige mindsetcoaching.

Enforce is niet uit op mensen die tijdelijk willen veranderen of op zoek zijn naar quick-fixes. Alleen wanneer je echt uit je comfortzone wilt stappen en je leven voorgoed wilt transformeren, is Enforce iets voor jou.

 Iedereen is uniek en verdient een persoonlijke aanpak

Mastertrainer en eigenaresse Hanne De Wachter geeft jou het vertrouwen in jezelf en je lichaam helemaal terug. Door haar uitgebreide kennis van het menselijk lichaam en brein, word je persoonlijk en professioneel begeleid naar de beste versie van jezelf.

Iedereen is uniek en verdient een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. Elk programma wordt daarom altijd voorafgegaan met een persoonlijke intake, inclusief uitgebreide bewegings- en lichaamsanalyse.

Geef jij jezelf 100%, dan garandeert Enforce ook 100% blijvend resultaat.

Op zaterdag 15 februari wordt de nieuwe sportstudio in Hilversum feestelijk geopend met een hapje, drankje en waardevolle masterclasses en workshops.

Iedereen is van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen en deel te nemen aan de workshops. De plaatsen zijn beperkt, dus schrijf je snel in. https://enforce.nl/nieuws/

Meer berichten