Afbeelding
Foto: NTR

Hilversumse gaat extreme uitdaging aan in nieuwe serie 'Back on track'

Mensen

HILVERSUM - In de vijfde aflevering van de nieuwe serie 'Back on track' gaat Marissa van Wierst uit Hilversum, met steun van ervaren coaches, een uitdaging aan om zich aan haar doelen te houden. Ze beklimt de Mount Elbrus in Rusland. 

De Hilversumse heeft haar leven, na veel ups en downs met ook een heftige jeugd, nu enigszins op orde. Het lukt haar echter niet om een doel te vinden en zich daar aan te houden. Ze heeft het gevoel dat het leven aan haar voorbijtrekt en dat ze nergens greep op heeft. 

Een extreme uitdaging komt voor haar als geroepen. Berggids Robert Steenmeijer stelt voor haar mee te nemen naar de hoogste berg van Europa, Mount Elbrus in Rusland. Door die te beklimmen moet ze uit haar impasse komen. Oud-hordeloper Gregory Sedoc steunt haar als mental coach en wil haar leren om haalbare doelen te stellen.

In de nieuwe zesdelige serie ‘Back on track’ worden jonge mensen die kampen met herkenbare tegenslagen of psychische problemen op reis gestuurd. Ze gaan een extreme uitdaging aan om iets teweeg te brengen, om patronen te doorbreken en grenzen te verleggen en zo een nieuwe start te maken op weg naar herstel. Met de hulp van gespecialiseerde coaches en een bijzondere mental coach gaan ze de uitdaging aan.

De uitzending met Marissa van Wierst is komende maandag te zien om 21.10 uur op NPO 3. 

Uit de krant