Afbeelding
Foto: Lex Putman

Toptalenten van Made In Hilversum bekend

Cultureel

HILVERSUM - Maak je op voor: Ismene, John-Lewis Cabot & Jajanos, Melle, The Muff en Sara Kristin. Nu is er nog bijna niemand die ze kent, maar één van hen is straks de winnaar van Made in Hilversum.

Deze lokale versie van Idols of The Voice is een samenwerking tussen Podium de Vorstin en de Wisseloord Studios. Voor deze tweede editie - na 2018 - konden alle talenten uit Hilversum en omgeving zich aanmelden. Daaruit zijn de zes genoemde talenten als winnaars gekozen. 

Zij treden donderdag op voor een vakjury. De jury bestaat uit Malik Berrabah (Wisseloord Studios), Errol Antonie (BMG Talpa Music), Jim van Kooten (De Vorstin), Angelo Pertijs (Agents After All), Jasja J. Offermans (Indian Askin) en Michiel Veenstra (KINK). 

Zij zullen één talent kiezen die de volledige support krijgt van Wisseloord en de Vorstin: van coachingsessies tot opnametijd, live shows en contacten met labels en publishers. 

Made in Hilversum is een samenwerking tussen Wisseloord Studios en Podium de Vorstin, mogelijk gemaakt door Stadsfonds Hilversum. Om het levendige en culturele klimaat van media en muziek te stimuleren, hebben de twee Hilversums bedrijven de handen ineengeslagen.

Kaartjes voor 12 maart kosten 2,50 exclusief servicekosten. Kijk voor meer informatie op www.devorstin.nl of www.madeinhiversum.org  

Uit de krant