Afbeelding

Fiets de lente in! actie van winkelcentrum Kerkelanden

Bedrijven

Winkelcentrum Kerkelanden staat vananaf zaterdag 21 maart volledig in het teken van de actie 'Fiets de lente in!'. Voor de winnaar staat een prachtige elektrische fiets ter waarde van 1299 euro klaar. 

Bij alle deelnemende ondernemers in winkelcentrum Kerkelanden staan vanaf 21 maart displays met daarin de actie-enveloppen. Het is de bedoeling dat in de actie-envelop drie kassabonnen van drie verschillende winkels komen. Na het invullen van de gevraagde gegevens kan de actie-envelop in de inleverbus op het plein bij Siësta Coffeecorner worden gedeponeerd.

Uit alle ingeleverde enveloppen worden drie winnaars getrokken. Zij maken kans op één van de volgende drie prijzen. De eerste prijs is dus de elektrische fiets, de tweede prijs is één jaar lang elke week een verse bos bloemen en de derde prijs is een voorjaarsgarderobe ter waarde van 500 euro. 

De enveloppen kunnen tot en met zaterdag 18 april worden ingeleverd. De prijsuitreiking is op zaterdag 25 april. De mensen die daarvoor in aanmerking komen, worden persoonlijk uitgenodigd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. 

Kijk voor de algemene voorwaarden op de website van winkelcentrum Kerkelanden.

Uit de krant