Larissa en Karin Mol van EasySlim.nu.
Larissa en Karin Mol van EasySlim.nu. Foto: © Foto Miché / Bastiaan Miché
Advertorial

Simpel, Snel, Slank! Dat is mogelijk bij Easyslim.nu Hilversum

Bedrijven

HILVERSUM Als je op een eenvoudige manier af wil van overtollig vet, cellulite en/of een slappe huid dan ben je bij Easyslim.nu aan het juiste adres.

Easyslim.nu werkt met een Zwitsers apparaat. De oprichter van Easyslim.nu, Karin Hut, was na één behandeling zichtbaar slanker en gedurende de reeks behandelingen vlogen de kilo’s eraf. Zij besloot het apparaat te kopen en ontwikkelde een franchiseformule waarbij, naast de behandelingen met het apparaat, ook voedingsadviezen worden geven.

Geen jojo-effect

Karin en Larissa Mol zijn ook klant geweest bij Easyslim.nu. Ze waren zo enthousiast dat ze een eigen Easyslim.nu wilde beginnen en dat doen moeder en dochter nu meer dan twee jaar. "In vijf jaar tijd heeft Easyslim.nu al 45 afslankstudio’s. Dat zegt veel over deze methode", vertelt Karin. "Als een klant bij ons komt, gaan we in gesprek over wat het doel is, hoeveel wil je afvallen en in welk tempo. Elke week meten we je gewicht, zodat we de adviezen kunnen wijzigen voor een optimaal resultaat. Tijdens de behandeling plaatsen we de pads op de plekken waar je wilt afvallen. Bij Easyslim.nu is er geen sprake van het ‘jojo-effect’. Dit komt doordat ons apparaat de spieren traint, waardoor de vetverbranding, ook in rust, stijgt. Met de ultrasound wordt het vet uit de cel gehaald, dat op natuurlijke wijze het lichaam verlaat. Dit, in combinatie met een gezond voedingspatroon, geeft zeer snelle en blijvende resultaten. Hierdoor wordt ook cellulite en een slap geworden huid weer mooi strak. Na ongeveer 40 minuten is de behandeling klaar en zie je klanten stralend en met meer zelfvertrouwen de deur uitlopen."

Gestroomlijnd figuur

Larissa: "Hoeveel behandelingen een klant nodig heeft, hangt af van iemands wensen. Gemiddeld gaat het om tien behandelingen voor een goed zichtbaar resultaat. Klanten willen graag afvallen en omdat de huid en spieren strakker worden, krijg je een gestroomlijnd figuur als bonus. Als je supersnel wilt afvallen, bijvoorbeeld voor een speciale gelegenheid, kun je ook gebruik maken van de verschillende voedingssupplementen die Easyslim.nu aanbiedt. Ook hebben we een eigen kookboek met makkelijke, lekkere én koolhydraatarme recepten: Als leden van het gezin wel koolhydraten willen zoals aardappels, rijst, pasta of brood voeg je deze eenvoudig toe."

Proefbehandeling

"Ben je nieuwsgierig naar wat wij voor je kunnen betekenen? Boek dan een intake en proefbehandeling op www.easyslim.nu/hilversum of bel met 06-511 109 57. Easyslim.nu bestaat vijf jaar en daarom hebben we een jubileumactie. Een intake-gesprek en proefbehandeling kost dan 44.50 euro in plaats van 89 euro. Tot ziens in onze studio, liefs Karin en Larissa van Easyslim.nu Hilversum."

Easyslim.nu zit aan Gijsbrecht van Amstelstraat 238A in Hilversum.

Uit de krant