Afbeelding

Gratis tijdelijk Extra abonnement

Algemeen

Hilversum - Vanaf vandaag kan iedereen tijdelijk een gratis abonnement krijgen voor Gooi en Eembode Extra.

"Dat maken we mogelijk omdat we willen dat iedereen onze lokale berichtgeving over de coronacrisis kan volgen", zegt uitgever Adri de Bruijn van Enter Media.

Onze redactie volgt de ontwikkelingen in Hilversum en de rest van 't Gooi op de voet en schrijft momenteel veel berichten over de gevolgen van alle tijdelijke maatregelen. Zo zijn er onder meer berichten online te vinden over de situatie op de scholen, de horeca en is er een dagboek van een patiënt in quarantaine.

Wie gebruik maakt van deze mogelijkheid kan alle Extra-verhalen online lezen, ook de artikelen die niet over corona gaan. Daarnaast ontvang je, als je dat wilt, iedere dag aan het einde van de middag onze nieuwsbrief in je e-mailbox. Zo word je naast de berichten over de coronacrisis ook nog eens op de hoogte gehouden van andere Extra's die bij een abonnement op Gooi en Eembode Extra horen.

Met deze link kun je je direct aanmelden. Om technische redenen moeten we wel vragen 1 eurocent over te maken, dat is nodig om het systeem te activeren. Het abonnement kan door de lezer altijd weer kosteloos per direct worden beëindigd.

"Een mooie gelegenheid om volledig geïnformeerd te blijven over de gevolgen voor Hilversum van de wereldwijde corona-uitbraak", aldus De Bruijn.

Uit de krant