Afbeelding

Brief aan onze lezers

Algemeen

Beste lezer,

Het coronavirus beïnvloedt ons dagelijks leven enorm. Met onze website, krant en Extra-krant doen we er alles aan om u zo goed mogelijk te informeren over de gevolgen in en rond Hilversum. Daarnaast doen we ons uiterste best om lokale ondernemers te ondersteunen.

Aan de hoge bezoekersaantallen van onze website merken wij dat er grote behoefte is aan lokale nieuwsvoorziening. Ons voortbestaan is echter door het wegvallen van een groot aantal adverteerders inmiddels onder zeer grote druk komen te staan. Ondanks dit alles zetten we onder deze omstandigheden het informeren van zo veel mogelijk Hilversummers op de eerste plaats. Daarom is het afsluiten van een abonnement op Gooi en Eembode Extra voorlopig gratis (1 cent om te activeren, meer informatie staat hier). We zijn blij met het enorme aantal nieuwe aanmeldingen. 

Waarom abonnees
Om in de toekomst minder afhankelijk te zijn van advertenties zijn we een aantal weken terug al gestart met een kanaal voor abonnees: Gooi en Eembode Extra. Deze abonnees vormen een steeds groter wordende groep die wij koesteren met 'Extra'-berichten, meer diepgang en andere voordelen. Op dit moment is het aantal nog onvoldoende groot om zonder advertenties te kunnen. De Gooi en Eembode krijgt geen subsidie, vandaar dat onze betalende abonnees van groot belang zijn voor onze toekomst. Ik hoop dan ook dat onze nieuwe abonnees de berichtgeving zo waardevol vinden dat ze straks het gratis abonnement om gaan zetten in een betaald abonnement.

Vanuit huis
Onze medewerkers werken in deze tijd extra hard. Een groot aantal zelfs aanzienlijk meer uren dan waarvoor zij worden betaald. Dat getuigt van een enorme drang om de berichtgeving naar de lezers in stand te houden. Ik ben daar heel blij mee. Omwille van gezondheid en continuïteit werken onze medewerkers al sinds vorige week zo veel mogelijk vanuit huis. Ook onze leveranciers (techniek, drukker, verspreider en bezorgers) doen hun uiterste best om ervoor te zorgen dat u de krant iedere week in de bus krijgt. Mocht dit onverhoopt niet (tijdig) lukken, dan hoop ik op uw begrip.

Via gooieneembode.nl kunt u de lokale ontwikkelingen rond corona en al het andere nieuws blijven volgen. Hier is ook de weekkrant digitaal beschikbaar. 

Ik wens u namens al mijn collega's veel sterkte tijdens deze onzekere tijden. Volg de adviezen en blijf vooral gezond!

Met vriendelijke groet,

Adri de Bruijn
directeur/uitgever Enter Media

Deze tekst is met zorg samengesteld op basis van de stand van zaken ten tijde van schrijven.

Uit de krant