Volgens vertrekkend bestuurslid Sophie Krijnen heeft het Stadsfonds onder meer goed bijgedragen aan de Top2000-activiteiten.
Volgens vertrekkend bestuurslid Sophie Krijnen heeft het Stadsfonds onder meer goed bijgedragen aan de Top2000-activiteiten. Foto: Bastiaan Miché

Bestuurswissel bij Stadsfonds Hilversum

Algemeen

Stadsfonds Hilversum bestaat vijf jaar, tekende eind 2019 een contract met de gemeente waarin de samenwerking voor onbepaalde tijd is vastgelegd. De opbouwklus is geklaard en nu zijn er wisselingen van de wacht in het dagelijks bestuur.

Per dinsdag 31 maart leggen penningmeester Kim van Kampen (vertegenwoordiger van BV Hilversum) en Sophie Krijnen (Etos-ondernemer) hun functie neer. Beiden zaten vanaf het begin - 2015 - in het dagelijks bestuur van Stadsfonds Hilversum. 

Op de website van Stadsfonds Hilversum verklaart Van Kampen, ook bekend van Kastanje Vastgoed, dat hij graag het stokje overdraagt zodra de zaken goed op de rit staan. In de afgelopen vijf jaar heeft hij het stadsfonds volwassen zien worden in structuur en organisatie. Krijnen geeft eveneens aan dat er flinke stappen zijn gezet. Daarbij heeft het fonds bijgedragen aan aansprekende evenementen, zoals de Top2000-activiteiten, Dutch Media Week en de Zilveren Camera.

Michelle Wigmans (Kussoo & Wonen Bij Mi) vervangt Krijnen in het dagelijks bestuur. Henk Broeders, al lid van het dagelijks bestuur, neemt de functie van penningmeester over. BV Hilversum heeft aangegeven geen vertegenwoordiger meer voor voor te stellen. Hoe dit op te vullen, wordt nog naar gekeken. 

Uit de krant