Afbeelding

Gooi en Eembode heeft u nu nodig als lid

Algemeen

Beste lezers,

Dank voor de begripvolle reacties die ik de afgelopen week heb mogen ontvangen op de brief van vorige week.

In de landelijke media was er deze week veel aandacht over de zorgelijke tijden bij uitgevers van lokale kranten. Veel advertenties vallen ineens weg en daarmee de belangrijkste inkomstenbron. Ook wij ontsnappen daar niet aan. Als dat zo doorgaat, komt het voortbestaan van de Gooi en Eembode serieus in gevaar.

Nieuwsvoorziening
Wij werken intussen keihard om de nieuwsvoorziening gewoon door te laten gaan. Ook proberen we samen met de lokale ondernemers, die het óók moeilijk hebben, creatieve oplossingen te bedenken waarmee we elkaar kunnen helpen.

Lid van de Gooi en Eembode
Om minder afhankelijk te zijn van advertentie-inkomsten, zijn we gestart met Gooi en Eembode Extra. Dat zijn extra verhalen die je alleen kunt lezen als je lid bent. Het Extra-lidmaatschap hebben we begin deze maand tijdelijk gratis aangeboden voor nieuwe leden. Veel mensen hebben er gebruik van gemaakt en konden zo alles lezen.

Betaald lidmaatschap
U begrijpt dat lezersbijdragen nu erg belangrijk zijn voor de Gooi en Eembode. Daarom hoop ik, net als al onze medewerkers, dat u het gratis lidmaatschap omzet in een betaald lidmaatschap. Daarmee helpt u om de Gooi en Eembode, dus ook de gratis weekkrant, overeind te houden.
U krijgt er Extra-artikelen voor terug, net als toegang tot WeesperNieuws Extra.

Word lid
U begrijpt mijn oproep: als u wilt dat de Gooi en Eembode blijft bestaan, word dan lid, juist nu. Dan kan al vanaf net iets meer dan 1 euro per week!

Namens ons hardwerkende team wens ik u opnieuw veel sterkte tijdens deze onzekere tijden. En blijf vooral gezond.

Adri de Bruijn,
uitgever Gooi en Eembode


 Klik hier voor meer informatie en aanmelden 
 
 

Uit de krant