Afbeelding

Videobellen met CDA over kleine spoorbomen

Politiek

HILVERSUM - Of het agenderen van de uit te werken oplossing voor de kleine spoorbomen nu helemaal gelukkig is blijft de vraag. Feit is wel dat dit donderdag 16 april onderwerp van gesprek is tijdens de digitale commissievergadering. Voordat de bijeenkomst plaatsvindt, wil het CDA meningen en zorgen ophalen.

En dat willen de christendemocraten geheel doen in stijl van deze coronatijd: digitaal. Dinsdag 14 april houdt zij een videobelinspreekuur. Tussen 19.30 en 20.30 uur kunnen Hilversummers hun zorgen of opinies uiten bij de CDA-fractie, zodat zij al deze input mee kunnen nemen in de digitale, politieke bijeenkomst. 

Fractievoorzitter Olaf Streutker meldt dat de gesprekken via Zoom verlopen. Wie mee wil praten, doet dat vanaf de website van de christendemocraten: Goed voor Hilversum

Wie in wil spreken tijdens de commissie zelf moet zich uiterlijk 24 uur voor de vergadering melden bij de raadsgriffier (griffie@hilversum.nl). Inspreken kan in deze digitale tijden schriftelijk. De griffie zorgt ervoor dat de bijdrage bij de commissieleden terecht komt. Maar ook meedoen aan de commissie is een optie. Hiervoor moeten de insprekers naar het raadhuis komen, waar een aantal computers klaarstaat in de raadszaal. 

Uit de krant