Afbeelding
Foto: Bastiaan Miché

Hilversummer mishandeld bij kleine spoorbomen

Politie

HILVERSUM - De politie is op zoek naar een man die op woensdag 1 april een 58-jarige Hilversummer zou hebben mishandeld en vervolgens wegreed. Het gaat om de bestuurder van een bestelbus. 

Het incident vond die dag tussen 12.15 en 12.45 uur plaats in de Schoolstraat. Het slachtoffer passeerde rond dat tijdstip de spoorwegovergang (kleine spoorbomen) en moest daar aan de kant stappen voor de bestuurder van een zwarte bestelbus die hem naderde. De man sprak de bestuurder aan op zijn rijstijl. 

De politie meldt dat het slachtoffer hierop door de bestuurder van de bestelbus werd mishandeld en daarbij op de grond belandde. Een ambulance bracht de gewonde Hilversummer voor doktersbehandeling naar een ziekenhuis. Ook is de man geschrokken van wat er is gebeurd. Inmiddels heeft hij wel aangifte kunnen doen van de mishandeling.

Getuigenoproep
De politie onderzoekt de zaak. De recherche in Hilversum wil weten wie de bestuurder is van de bestelbus. Deze man wordt verdacht van mishandeling. Ook wil de recherche graag spreken met alle getuigen die hebben gezien wat er die woensdagmiddag 1 april precies is gebeurd.

Ook mensen die de zwarte bestelbus op of rond het tijdstip van de mishandeling hebben zien rijden in het centrum van Hilversum en die iets is opgevallen van de rijstijl van de bestuurder wordt verzocht de politie te bellen. Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844. Het slachtoffer wil verder graag laten weten dat hij de mensen die hem ter plekke hulp hebben geboden, dankbaar is, aldus de politie. Onder meer boden mensen hem een zakdoek aan vanwege zijn bloedende hoofdwond.

Uit de krant