Afbeelding
Foto: © Foto Miché / Bastiaan Miché
Video

Politie toont beelden van steekpartij Kleine Drift

Politie

HILVERSUM - De steekpartij van maandag 16 maart op de Kleine Drift in Hilversum vond plaats nadat de twee verdachten eerder al ruzie hadden gehad met het slachtoffer. Dat meldt de politie nu er beelden van dat incident zijn vrijgegeven. 

Die middag rond 14.30 uur krijgt een 32-jarige Hilversummer op de Kleine Drift ruzie met twee jongens op een scooter. Dit loopt nog met een sisser af. Een half uur later echter is het helemaal mis. Rond 15.00 uur komt er een witte Volkswagen Polo aangereden. Daar stappen twee mannen uit, waarvan één zich goed heeft vermomd. De Polo rijdt verder en de twee gaan op zoek naar de Hilversummer. 

Op de Kleine Drift steekt een van de mannen in op de 32-jarige Hilversummer. Vervolgens rennen de twee verdachten weg en laten het slachtoffer bloedend achter. Hij wordt met spoed door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht en geopereerd.

Signalement
Verdachte 1 (de vermomde verdachte) heeft een slank postuur en is lichtgetint. Hij had een bivakmuts op en droeg een donkerblauwe jas met vaste capuchon, welke over het hoofd zit. De jas is van het merk 'The North Face'. Ook droeg hij een donkerblauwe trainingsbroek met witte strepen. Hij had zwarte sportschoenen aan met wit en donkere handschoenen.

Ook verdachte 2 heeft een slank postuur en is lichtgetint. Hij een opvallend grote neus en donker haar. Hij had een zwarte jas met capuchon welke op zijn nek hangt. Op de voorzijde van de jas aan de rechterzijde zit een verticale rits. Hij droeg een groene hoody, zwarte broek en witte sportschoenen. 


Uit de krant