Afbeelding
Foto: Restaurant Vlaar

Camping dining voor Moederdag bij Restaurant Vlaar

Bedrijven

HILVERSUM - Een ludieke actie bij Restaurant Vlaar ter gelegenheid van Moederdag; camper dining. Voor de deuren van het Gooise restaurant stonden zaterdag en staan zondag campers waar gasten kunnen genieten van een gastronomisch vier-gangenmenu.  

Gasten huren de camper voor lunch of diner en bestellen via what’s app. Bedienend personeel van Vlaar bezorgt de gerechten met bijpassende wijnen thuis aan de camper. 

De actie is, aldus eigenaar Arlo Vlaar, coronaproof. Er wordt volledig volgens de RIVM-richtlijnen en de anderhalvemeterregelgeving gewerkt. "Op Moederdag willen we alle moeders culinair in de watten leggen. Dit jaar lukt dat helaas niet in ons restaurant, maar daar hebben we iets op verzonnen."

De actie is een samenwerking tussen het restaurant op het Noordereinde in 's-Graveland en camperleveranciers ACB Almere, Booij Campers en Camptoo. Zo zijn er totaal negen campers geregeld die mensen kunnen voor een dagdeel kunnen huren om zo een unieke lunch of diner te beleven. 

Het restaurant zelf is dit weekend omgebouwd tot Moederdag pop-up store met bijpassende cadeaus. Deze pop-up store is zondag nog geopend tussen 13.00 en 17.00 uur. Meer informatie is te vinden op www.restaurantvlaar.nl.

Uit de krant