Afbeelding
Foto: © Foto Miché / Bastiaan Miché
Advertorial

Winkelcentrum Kerkelanden heeft zomer in de bol

Bedrijven

HILVERSUM - Met een vrolijke, zomerse decoratie wordt winkelcentrum Kerkelanden de komende weken nog wat mooier gemaakt. Tegelijkertijd is dan de Spaar & Win zomeractie. 

Van zaterdag 4 juli tot en met zaterdag 2 augustus kunnen de bezoekers van het winkelcentrum door middel van het sparen van hun kassabonnen, meedingen naar prijzen. De hoofdprijs van de Spaar & Win zomeractie is een nieuwe elektrische fiets ter waarde van 1299 euro.

Bij alle deelnemende ondernemers in winkelcentrum Kerkelanden staan vanaf 4 juli displays met daarin de actie-enveloppen. Het is de bedoeling dat in de actie-envelop drie kassabonnen van drie verschillende winkels uit winkelcentrum Kerkelanden komen. Na het correct invullen van de gevraagde gegevens kan de actie-envelop in de inleverbus op het pleintje bij de Albert Heijn worden gedeponeerd.

Uit alle ingeleverde enveloppen zullen zeventien winnaars worden getrokken. Zij maken kans op één van de zomerse prijzen. De eerste prijs is de elektrische fiets, de tweede prijs is een voorjaarsgarderobe ter waarde van 500 euro en dan worden er ook nog eens vijftien luxe BBQ pakketten weggegeven.

De enveloppen kunnen tot et met zaterdag 2 augustus worden ingeleverd. De prijsuitreiking is op zaterdag 8 augustus, de mensen die daarvoor in aanmerking komen krijgen hiervan persoonlijk bericht. De prijsuitreiking is tevens volgens de richtlijnen van het RIVM en prijzen worden daarom thuisbezorgd bij de winnaars. 

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Kijk voor de algemene voorwaarden op de website van winkelcentrum Kerkelanden.

Uit de krant