André Brand.
André Brand. Foto: Hilverzorg

André Brand nieuwe bestuursvoorzitter HilverZorg

Zorg

HILVERSUM - André Brand is de nieuwe de bestuurder van Hilverzorg. Hij volgt Daniëlle Santen op die sinds april 2019 de raad van bestuur van Hilverzorg ad interim invulde.

Zij voerde een aantal structurele veranderingen in de organisatie door en maakte die weer financieel gezond. Daarnaast leidde Santen Hilverzorg door de coronacrisis van de afgelopen maanden. Na een aantal roerige jaren, is het mooi te ervaren dat iedereen er stond tijdens de coronaperiode", zegt zij. "Nu we in een rustigere fase zitten en we de basis weer hebben verstevigd, is het een goed moment voor de overdracht."

André Brand was de afgelopen vijf jaar directeur Zorg in de Wijk bij Stichting Cordaan in Amsterdam. "Ik kijk terug op een heel mooie tijd bij Cordaan. Het is inspirerend om in een goed team de mogelijkheid te krijgen Cordaan Thuiszorg weer positief te positioneren. Dat is ons gelukt en toen de kans zich voordeed om bestuurder te worden bij Hilverzorg, een mooie organisatie in een mooie regio, heb ik die gegrepen. Ik kijk uit naar de samenwerking met de collega’s binnen Hilverzorg en mijn collega bestuurders in de regio."

De afgelopen twee maanden was Brand lid van het Managament Team van het Landelijk Consortium Hulpmiddelen.

Uit de krant