OC Hilversum Teamleden in ‘t Spintje
OC Hilversum Teamleden in ‘t Spintje

Ontmoetingscentrum King Arthur Groep strijkt neer in ‘t Spintje

Zorg

HILVERSUM - Het ontmoetingscentrum voor mensen met (beginnende) geheugenproblemen, vergeetachtigheid en dementie van King Arthur Groep heeft een nieuw onderkomen: ’t Spintje aan de Naarderstraat. 

Sinds september 2013 was het ontmoetingscentrum gehuisvest aan de Koninginneweg in Hilversum. De corona-uitbraak maakte het onmogelijk de ondersteuning op die locatie te blijven bieden. De deuren moesten daarom dicht. De zoektocht naar een nieuw onderkomen duurde niet lang. ’t Spintje, aan de overkant van Ridderspoor gelegen, bood uitkomst. 

“We hebben het hier zo naar ons zin op deze plek dat wij niet meer weg willen”, aldus Mylene Höhle. “De huurafspraken zijn geformaliseerd en vanaf nu zijn we hier, aan de Naarderstraat 98 te Hilversum te vinden in een mooie grote ruimte, die we hebben opgeknapt ingericht en aangekleed. Voor het opknappen van het buitengebeuren, het terras en de tuin met overkapping hopen we op de hulp van vrijwilligers. Ook vrijwilliger chauffeurs-en assistent activiteitenbegeleiders die wekelijks iets willen betekenen, nodigen wij uit te reageren.”

Ook is er weer ruimte voor nieuwe deelnemers, er zijn geen geen wachtlijsten. Voor meer informatie, bel 06-37009707 of mail naar OCHilversum@kingarthurgroep.nl

Uit de krant