Afbeelding
Foto: PR

Ronald Snijders treedt op bij Pleintje Kunst

Cultureel

HILVERSUM - De man die spelen met taal tot kunst heeft verheven, is zondag 16 augustus in Hilversum te vinden. Ronald Snijders speelt die middag zijn voorstelling ‘Een avond met mij’ op het plein van Theater Kleintje Kunst.

“We zijn natuurlijk trots dat bekende Nederlanders bij ons komen optreden”, meldt Eugène Mennen van het kleine theater aan de Kolhornseweg in de aankondiging. Daarnaast meldt hij dat het met Pleintje Kunst, shows op het plein bij het theater in een opstelling die coronaproof is, ‘bijzonder goed gaat’.

Het is zondag de vierde voorstelling binnen het concept van Pleintje Kunst en ditmaal is het Snijders die zijn opwachting maakt. Snijders staat dit seizoen tien jaar in het theater en dat viert hij met zijn nieuwe show, waarin hij terug gaat naar hoe alles begon: met de mensheid, met de taal, met zijn aankomst bij het theater. De show kreeg goede kritieken. ‘Groot feest van absurditeiten, woordgrappen, slapstick en maffe liedjes’, schreef De Volkskrant bijvoorbeeld,

Snijders schreef onder meer ‘De Alfabetweter’ en ‘De Schrikkelkalender’. Met Pieter Jouke maakte hij het televisieprogramma ‘De Staat van Verwarring’. 

De voorstelling begint om 14.30 uur. Reserveren is verplicht en dat kan via theaterkk@gmail.com of bel 06-54220108. Een kaartje kost 15 euro. 

Uit de krant