Afbeelding
Foto:

Het Gooi en Omstreken kiest dit jaar opnieuw ‘de beste buur van het jaar’

Mensen

HILVERSUM - Huurders van woningcoporatie Het Gooi en Omstreken kunnen voor het tweede jaar op rij hun favoriete buurman of -vrouw nomineren voor de Beste Buur van het Jaar Award. Heeft u een buur die veel voor u of anderen doet? Nomineer hem of haar dan via de website www.gooienom.nl/buurvanhetjaar en maak daarbij kans op een dinerbon ter waarden van 100 euro voor uzelf én uw genomineerde buur.

Woonconsulent Nadia Bouferra kijkt uit naar de inschrijvingen van dit jaar. “Juist nu tijdens de coronacrisis is het voor iedereen belangrijker dan ooit om verbonden te zijn met je buurt en buren. Deze Buur van het Jaar-verkiezing is dan ook een mooi moment om je buurman of -vrouw in het zonnetje te zetten en te bedanken voor zijn of haar hulp de afgelopen tijd.”

Wie wordt de opvolger van Anki?

Vorig jaar won bewoonster Anki uit Hilversum de award vanwege haar inzet voor de buurt. “Tijdens de aankomende burendag op zaterdag 26 september weten we wie haar opvolger wordt. Dan wordt de winnaar van dit jaar bekendgemaakt en dan wordt de award en prijs overhandigd.”

De circa 19.0000 huurders van Het Gooi en Omstreken uit onder meer Gooise Meren, Hilversum, Laren en Blaricum hebben nog tot en met zaterdag 12 september de tijd om hun nominatie door te geven via www.gooienom.nl/buurvanhetjaar.

Uit de krant