Afbeelding
Foto : © Foto Miché / Bastiaan Miché
update

Scooterrijder verongelukt na eenzijdig ongeval op fietspad N201

Politie

HILVERSUM - De politie heeft zojuist bekend gemaakt dat de scooterrijder, die gisteren hard in aanraking is gekomen met een geluidswal op het fietspad langs de N201, is overleden. Het gaat om een 19-jarige man uit Baambrugge.

Omstreeks 22.15 uur reed de man op zijn scooter op het fietspad langs de Vreelandseweg - tussen Hilversum en Kortenhoef. Door nog onbekende oorzaak is hij tegen een betonnen muur van de geluidswal gereden. Een getuige is op de plaats van het ongeluk begonnen met reanimeren.

Hulpdiensten kwam ter plekke. Dat gold ook voor een traumahelikopter. Helaas mocht het allemaal niet meer baten, want het slachtoffer bezweek even later in de ambulance aan zijn verwondingen. 

Het ongeval gebeurde in het knikje in de weg tussen Hilversum en Kortenhoef waar in het verleden al vaker ongevallen zijn geweest. De afdeling Opsoring Team Verkeer (OTV) is samen met de Verkeersongevallen Analyse (VOA) een onderzoek gestart naar de oorzaak van de aanrijding. Zij zijn op zoek naar getuigen. Die kunnen zich melden via 0900-8844 of via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem). 

Uit de krant