Afbeelding
Foto: ATC Scholen

Feestelijk en coronaproof welkom peuters De Vlindertuin

Algemeen

HILVERSUM - Leerlingen van de Titus Brandsmaschool en peuters van de Vlindertuin zijn vanochtend feestelijk en coronaproof welkom geheten in het pand aan de Lopes Diaslaan. Per 1 augustus is laatstgenoemde officieel onderdeel van Alberdingk Thijm Kinderopvang.

Dat houdt ook in dat de Vlindertuin verhuisd is. Tot voor kort zat deze in het naastgelegen pand van Versa Welzijn. Nu zijn zij samen met de basisschool in Noord die hoort bij de Alberdingk Thijm Scholen. 

“Voortzetting kwalitatieve peuteropvang Versa Welzijn en de gemeente Hilversum hebben vele jaren een goede samenwerking gehad op het gebied van peuteropvang en voorschoolse educatie”, laat Alberdingk Thijm Scholen weten in een persbericht. 

“Nu aan deze samenwerking een eind komt, zijn alle betrokken partijen gemeente, Versa Welzlijn, Alberdingk Thijm Kinderopvang en BINK Kinderopvang erin geslaagd om te zorgen dat de peuteropvang en voorschoolse educatie in Hilversum wordt voortgezet door kwalitatief goede organisaties, met behoud van de pedagogisch medewerkers”, luidt het vervolg. 

Uit de krant

Uit de krant

Afbeelding
Scooterrijder gewond bij aanrijding, automobilist rijdt door 112 24 mei, 07:48
Afbeelding
'Als blijkt dat het een succes is, zullen we er zeker een traditie van maken' Genieten van oldtimers tijdens Hilversum on Wheels Cultureel 24 mei, 07:00
Afbeelding
Hilversummer beroofd en bedreigd met wapen na Marktplaatsdeal Politie 23 mei, 16:06
Afbeelding
Verdachte steekpartij in centrum van Hilversum blijft in cel Politie 23 mei, 15:42
Afbeelding
Jubileum voor pastoor Jules Dresmé van de Vituskerk: ‘Zolang als ik me voel zoals nu blijf ik hier’ Mensen 23 mei, 15:00
Afbeelding
Krappe ICT arbeidsmarkt in het Gooi; veel vacatures, weinig geschikte werknemers Bedrijven 23 mei, 14:55
Afbeelding
Talenten Hilversumse danssportstudio Fit by Rox Europees kampioen Cultureel 23 mei, 11:30
Afbeelding
Spannende 035kwis: winnaar is Vitus a/h Melkpad Buurt / wijk 23 mei, 10:40
Voorproefje Gooieneembode Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief