De kerken van de Protestantse gemeente in Hilversum.
De kerken van de Protestantse gemeente in Hilversum. Foto: PKN Hilversum

Alle kerken in protestants Hilversum weer open

Coronavirus

HILVERSUM - De kerken van de Protestantse gemeente Hilversum openen deze maand allemaal weer hun deuren voor de zondagse kerkdienst. Voor het eerst sinds maart, met inachtneming van de RIVM-coronarichtlijnen. 

Op 6 september komen de mensen van de Diependaalse kerk aan de Diependaalselaan sinds lange tijd weer in de dienst bijeen. De Regenboogkerk in het centrum van Hilversum start eveneens op 6 september met een dienst die toegankelijk is voor een deel van de leden. 

Voor zondag 13 september kan iedereen zich voor de dienst in de Regenboogkerk inschrijven. Op 13 september gaat ook de Bethlehemkerk in Zuid weer open voor de zondagse kerkdienst. De missionaire gemeente Vitamine G houdt op 13 september een openluchtviering op het terrein van de scoutinggroep Agger Martini in Maartensdijk.

In de Grote Kerk op de Kerkbrink is het al enige weken mogelijk deel te nemen aan de twee diensten op zondag. In de wijk Noord-Oost opende De Morgenster op 23 augustus ook al eerder de deuren voor de zondagse viering.

Bezoekers moeten zich vooraf wel inschrijven. Dat kan via www.pknhilversum.nl.

Uit de krant