Afbeelding
Foto: © Foto Miché / Bastiaan Miché

Intern toernooi: jeugd Altius voetbalt weer

Sport

HILVERSUM - ‘Achter de coronawolk schijnt de oranje zon’. Met die gedachte spelen de jeugdleden van Altius iedere zaterdagmorgen een intern toernooi.

Afgelopen zaterdag werd de tweede ronde gespeeld. Maar liefst 22 teams streden in onderlinge wedstrijden om een mooi resultaat. Het was een mooi gezicht en prachtig weer. Er stonden alleen geen bezoekers langs de lijn en dat blijft toch een vreemd gezicht. Voor de spelers zelf maakte dat laatste niet overigens zo veel uit. Zij kunnen lekker voetballen. 

Buiten de wedstrijden om was een enthousiaste groep vrijwilligers aan de slag om alles tot in de puntjes te laten verlopen. Zo konden alle voetballers terecht voor een versnapering en stond bij het hek de handhavers te controleren of alles volgens de corona-regels verliep. De reacties na afloop van het toernooi waren dan ook louter positief. 

Redenen genoeg voor de organisatie en vrijwilligers om de tweede dag van het interne toernooi als geslaagd te zien, aldus Altius op de eigen website. “Hopelijk komt er ook weer een tijd om tegen andere verenigingen te kunnen voetballen, maar tot die tijd is het prachtig om zaterdags die grote oranje gloed over de veld te zien gaan.”

Uit de krant