Afbeelding
Foto: © Foto Miché / Bastiaan Miché

Ravage na zware crash op Vreelandseweg bij Hilversum

112

HILVERSUM - Een grote ravage op de Vreelandseweg (N201) bij Hilversum woensdagavond, nadat een bestuurder enkele bomen en twee auto’s ramde. 

Iets voor 22.30 uur uur was het foute boel toen de automobilist, komende vanuit Hilversum, in de flauwe bocht richting Kortenhoef drie bomen raakte. Het voertuig schoot vervolgens de weg over en ramde twee tegemoetkomende vierwielers. Pakweg tachtig meter verderop kwam de auto tot stilstand.

Hulpdiensten waren snel ter plaatse en kregen te horen van getuigen dat de automobilist was weggerend. Direct begon een zoektocht in de berm van de provinciale weg. Duikers zochten in het Hilversums Kanaal naar een eventueel slachtoffer.

Niet veel later werd duidelijk dat de bestuurder in paniek naar huis was gevlucht. De ambulances gingen snel naar zijn adres. Het slachtoffer is vervolgens met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht. De inzittenden van de twee tegemoetkomende voertuigen kwamen met de schrik vrij. 

Het wegdek lag wel bezaaid met auto-onderdelen. In de berm naast het fietspad lag het motorblok. Door de enorme ravage en de opruimwerkzaamheden was de Vreelandseweg tot diep in de nacht afgesloten voor verkeer. 

Uit de krant