Britt Arp van praktijk Gesprekspartner 'Ik praat met Britt...'.
Britt Arp van praktijk Gesprekspartner 'Ik praat met Britt...'.
De ondernemer vertelt

Zoek je een gesprekspartner? Praat dan met Britt!

Bedrijven

HILVERSUM Britt Arp heeft maandag de deuren van haar praktijk Gesprekspartner ‘Ik praat met Britt...’ voor lifecoaching in Hilversum wijd open gezet.

“Juist in deze tijd, nu we allemaal veel thuiswerken en dicht op elkaar zitten, heb ik gemerkt dat veel mensen er behoefte aan hebben om af en toe met iemand te praten buiten de familie- of vriendenkring om”, vertelt lifecoach en mediator Britt Arp.

Vertrouwelijk gesprek

“Vanuit mijn achtergrond als mediator en ervaringsdeskundige en omdat ik steeds meer verzoeken kreeg voor zo’n vertrouwelijk gesprek ben ik begonnen met mijn praktijk Gesprekspartner ‘Ik praat met Britt...’. In mijn praktijk kunnen mensen hun gedachten ordenen en met mij, als onafhankelijk persoon, sparren over een onderwerp dat hun bezighoudt in het leven. Niet iedereen heeft de behoefte om met levensvragen meteen naar een psycholoog te gaan en dat is vaak ook helemaal niet nodig.”

“Het leven is ook aan mij niet onopgemerkt voorbijgegaan en ik heb daardoor veel levenservaring opgebouwd. Dat maakt dat ik op een nogal onconventionele manier tegen een hoop dingen aankijk. Deze manier van werken brengt ook veel jongvolwassenen op mijn pad, die aangeven dat ik op een andere manier met hen praat dan hun eigen ouders vaak doen. De gesprekken zijn open en natuurlijk volstrekt vertrouwelijk, zonder oordeel en direct advies.”

Levenservaringen

“Ik luister naar een cliënt en als gesprekspartner help ik degene om zijn of haar weg te vinden door vragen te stellen en af en toe ook mijn eigen levenservaringen te delen. Je ziet dan dat je niet de enige bent die soms even met het leven worstelt. Het gesprek is open en onderzoekend, zonder oordeel en zonder schaamte over wat dan ook. Door te praten over wat je bezighoudt en waar je mee zit, kan je leven er opeens heel anders uit gaan zien, met meer vertrouwen in de toekomst.”

“Vanuit mijn mediationachtergrond weet ik dat de oplossing van veel problemen zich eigenlijk vanzelf aandient als je er met een open mind en humor naar kunt kijken. Dat is wat het leven mij heeft geleerd en dat wil ik graag met anderen delen. En alles wat je met mij deelt is vertrouwelijk en blijft tussen ons, onder strikte geheimhouding en in een veilige omgeving. De gesprekken kunnen bij mij thuis plaatsvinden, natuurlijk volgens de coronamaatregelen, maar ook tijdens een wandeling, want ik woon vlak bij het bos en de hei. Of natuurlijk via Zoom.”

Als je interesse hebt of nieuwsgierig bent geworden, kijk dan eens op www.ikpraatmetbritt.nu of stuur een app naar 06-224 36 660.

Uit de krant