Afbeelding
Foto: Bart Versteeg

Webinar Viore en Tergooi over kanker en Covid-19

Zorg

HILVERSUM - Wat is het effect op de zorg voor kankerpatiënten? Dat is de centrale vraag van het webinar Kanker & Covid-19 dat Viore in samenwerking met Tergooi ziekenhuis verzorgt op donderdag 18 februari. 

“Wat zijn de risico’s van het coronavirus voor kankerpatiënten en wat als de behandeling vertraging oploopt? Dat zijn andere vragen die ook zeker aan bod komen tijdens dit digitale moment. De presentatie is in handen van internist-hematoloog Esther de Weerd. Zij gaat komende donderdag onder andere in op de impact van het virus op de oncologische zorg en op risico’s bij kankerpatiënten in het algemeen. Voormalig huisarts en gids bij Viore, Flip van Lidth de Jeude, vertelt iets over het advies rondom vaccinaties bij kankerpatiënten.

Het webinar start om 16.00 uur en duurt tot ongeveer 17.15 uur. Deelnemers kunnen vanaf 15.45 uur inloggen. Na afloop is er de gelegenheid om vragen te stellen via de chat. Mochten er problemen zijn met bijvoorbeeld het inloggen, bel dan 035-6853532. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via aanmelden@viore.org. Zij ontvangen op 17 februari een uitnodiging met een link naar het webinar. 

Uit de krant