Afbeelding
Foto: Servé

Hilversums begrip Servé is nu echt failliet

Bedrijven

HILVERSUM - Servé Rental & Events B.V. is door door de rechtbank in Midden-Nederland failliet verklaard. De complete horeca- en keukeninventaris van het Hilversumse bedrijf wordt geveild. 

Online wordt de complete inventaris van Servé aangeboden: Rational Combisteamers, koelkasten, barkoelingen, friteuses, gasbarbecues, serviesgoed, zitzakken, decoratie, bestek, rolcontainers, tapinstallaties en veel meubilair zoals tafels, stoelen en banken, meldt Misset Horeca, ‘hét crossmediale platform voor de horecabranche’. Meebieden op een van de 599 kavels in deze veiling kan tot maandag 15 maart. De eerste kavels sluiten om 16.00 uur die dag. 

Servé kan worden gezien als één van de eerste grote coronaslachtoffers. Het aan de Nieuwe Havenweg gevestigde bedrijf, 28 jaar geleden opgericht, maakte vorig jaar nog een doorstart nadat Servé Verhuurservice in mei vorig jaar het faillissement had aangevraagd bij de rechtbank Midden-Nederland. Waarschijnlijk doordat de coronamaatregelen nog altijd van kracht zijn gebleven, is die doorstart op niets uitgelopen. 

Het Hilversumse bedrijf behoorde daarvoor tot de landelijke top-5 van verhuurders op het gebied meubilair, serviesgoed en aankleding van grote evenementen. 

Uit de krant