Afbeelding
Foto's: © Foto Miché / Bastiaan Miché
Foto’s

Supercup HSV Wasmeer is mooi alternatief voor reguliere competitie

Sport

HILVERSUM - Hoewel de competities stil liggen en de ouderwetse regionale wedstrijden vanwege de coronamaatregelen niet door kunnen gaan, hebben de leden van HSV Wasmeer de voorbije weken niet stil gezeten. Zij speelden om de zogenaamde HSV Wasmeer-123inkt.nl Supercup.

Elke zaterdag streden alle elftallen om deze cup in onderlinge wedstrijden in tien poules. In deze poules met namen van mensen die zich inzetten of ingezet hebben voor de club, als de ‘Guus Broeke divisie’ of ‘Cees Nijhuis divisie’, speelden alle meiden en jongens om de fairplay cup en de eerste en tweede prijzen.

(Tekst gaat verder onder de foto)

Natuurlijk, sneeuw en ijs zorgden in februari even voor een kleine pauze, maar afgelopen zaterdag waren uiteindelijk alle finales. Geheel coronaproof reikte mascotte Davey alle prijzen op het complex op Anna’s Hoeve uit. 

(Tekst gaat verder onder de foto)

De finales betekenen niet dat de kinderen voor dit seizoen zijn uit gesport. “Ook de komende weken zullen onze kinderen volop blijven voetballen”, aldus voorzitter Hans Haselager, “het allerliefst zeven dagen per week. HSV Wasmeer hoopt zo snel mogelijk weer gezellig tegen de omliggende verenigingen in onze regio te kunnen voetballen. Dat is natuurlijk de echte sportieve uitdaging, maar zolang dit niet mag volgens de landelijke regelgeving, was dit toernooi een mooi alternatief.”

(Tekst gaat verder onder de foto)


Uit de krant