Sarah Steinkamp is de nieuwe eigenaar van MultiVlaai.
Sarah Steinkamp is de nieuwe eigenaar van MultiVlaai. Foto: © Foto Miché
Advertorial

Bij MultiVlaai koop je de lekkerste vlaaien en taarten van Hilversum

Bedrijven

HILVERSUM - MultiVlaai heeft een nieuwe eigenaresse maar verkoopt nog steeds de allerlekkerste vlaaien en taarten van Hilversum.

De 21-jarige Sarah Steinkamp heeft de winkel overgenomen. “Drie jaar geleden ben ik gaan werken bij MultiVlaai op Schiphol, naast mijn opleiding voor schoonheidsspecialiste. Ik kwam erachter dat ik graag wilde doorstuderen en heb Small business & Retail management gevolgd. En toen kwam dit op mijn pad. Ik ken het concept van MultiVlaai, het past bij mijn studie en leek me dan ook geweldig om een eigen winkel te beginnen.” 

Gezellige winkel

Vanaf 1 april is MultiVlaai geopend en vertelt Sarah vol enthousiasme dat ze met veel passie in de winkel staat. “Ik vind het heel leuk om mensen te adviseren over de verschillende smaken en uit te leggen welke ingrediënten er in een taart zitten en doe dit samen met Nicole en Nino. Als de coronamaatregelen voorbij zijn, kun je in onze gezellige winkel een kopje koffie of thee drinken met een heerlijke vlaaipunt. Want we missen het persoonlijke contact met de klanten.”

Ambachtelijk en vers gemaakt

De vlaaien en taarten worden ambachtelijk en vers gemaakt in een bakkerij in Limburg en zes dagen in de week afgeleverd. “We hebben een zeer ruim assortiment met onder andere fruit-, slagroom- en kruimelvlaaien. De aardbeien-, kersen- en appelvlaai zijn onze bestsellers. Je kunt een hele, halve, kwart of punt bestellen. Ook om te combineren, zodat je de verschillende smaken kunt proeven. Naast de taarten hebben we gebak uit Amerika. The Real American Bakery is populair in Nederland en in het assortiment hebben we de New York Cheesecake, Red Velvet Cake, Caramel Carrot Cake en Rock Slide Brownie.”

Bijzondere fototaart

“Als je kind jarig is, je wordt zelf vijftig of je dochter of zoon is geslaagd voor het eindexamen kun je dat vieren met een bijzondere fototaart. Op www.multivlaai.nl plaats je een foto en die printen we uit met de foodprinter. Deze printer drukt af met eetbare inkt en papier en de foto plaatsen we dan op de taart. Je kunt bij ons taarten bestellen voor tien, achttien tot twintig en zesendertig tot veertig personen.”

Vegan gebakjes

“Wil je geen taart maar kleine gebakjes? Dan kan dat met petit fours en zoete macarons. Nieuw in ons assortiment zijn de 100 procent vegan gebakjes in de smaken aardbeien en citroen, want daar was veel vraag naar. We verkopen de lekkerste taarten en vlaaien van Hilversum en je moet ze echt eens proberen. Je likt je vingers erbij af.”

Een bestelling kun je doen via www.multivlaai.nl. Als je voor 13.00 uur bestelt, kun je het de volgende dag afhalen in de winkel aan de Herenstraat 39A of het wordt bezorgd. MultiVlaai is zes dagen in de week open van 08.00 tot 16.00 uur. Op zondag is de winkel gesloten.

Uit de krant