Afbeelding
Foto: Bastiaan Miché

‘Tailormade’ AH to go op het Media Park

Bedrijven

HILVERSUM - Een snelle boodschap doen op het Media Park. Vanaf maandag 3 mei kan het op het creatieve industrieterrein. Dan zijn de deuren van de AH to go op het Joop van den Endeplein voor het eerst open.

De bekende supermarktketen komt met een convenience store. Deze is op weekdagen van 8.00 tot 17.30 uur geopend voor alle ‘bewoners’ en bezoekers van het Media Park, zo meldt de Albert Heijn vandaag.  

Op het Media Park zelf zijn ze blij met deze toevoeging aan het voorzieningenniveau op het bedrijventerrein. “De vestiging van AH to go op het Media Park is een belangrijke stap in het uitbreiden van de voorzieningen op het Media Park en het versterken van de ontmoetings- en verblijfsfunctie”, meldt Tim Sleegers, directeur van Media Park Management. “Het is onderdeel van de bredere strategie om het Media Park verder te ontwikkelen tot moderne, multifunctionele, innovatieve en bruisende mediahub”, geeft hij verder nog aan.

Eveneens blije geluiden vanuit het AH-kamp. “Waarom we nu op het Media Park zitten? Onze formule werkt heel goed op plekken waar veel mensen samenkomen”, vertelt Robert Jan Koopman, director partnerships en expansie van AH to go. “Elke AH to go-winkel is afgestemd op een specifieke doelgroep en wordt dus tailormade ingericht”, voegt hij er nog aan toe.

Uit de krant